Top Tag

Bože ale sme sa to zobudili prší nám teraz je búrka des a chcem písať. Len človek sa bojí byť na pc asi tu budem až poobede. Uvidím podľa počasia lebo nemám rada byť na pc keď je búrka. Keby len že prší to sa dá byť tu . Inač je čas na spanie ale musíme pracovať ako včelička. Mám pri sebe kávu ale neviem či mi pomôže pri takomto počasí hrôza normálne človeku je až ťažko hlava človeka bolí. Je 11 hodín človek sa nevie normálne koncentrovať des . Na môj veru keď je takto vonku že prší človeku sa nechce nič robiť no musí. Veď každý má určité zamestnanie . Musíme nejak zarábať akú máme možnosť. Dnes chcem aj upratovať si šatník poobede alebo kozmetiku trochu inak si dať uvidím. Ale v prvom rade písať. Som zvedavá kto vyhral do EU voľby dnes budú výsledky. Podľa štatistiky vyzerá že Progresívne SK to bude ale necháme sa prekvapiť.

sám sebe šéfom

Inštalujem si hudbu do pc cez USB resp. obnovujem lebo keď som tu tak sa mi žiada hudba cítim sa ako u hluchých ono teraz je to také blbé keď na aplikácii počasia mi ukazuje búrku nevyspytateľné. Dúfam že zajtra bude slniečko hneď je lepšie. Normálne si musím dať sladké na nervy o niečo lepšie sa pracuje. Včera ako bolo teplo 27 stupňov dnes len 20 . Ale zima nejak nie len prší pustila som MODERN T hneď mi je lepšie svižne sa pracuje . Pomaly je čas obeda ale nevadí ideme svojou cestou pracovnou. Zapla som si TV pôjdu správy . Viete aký mám nápad že sa zamaskujem ako GEISHA  dať si kimono plus urobiť tak účes a MAKE UP. Mám taký ZUPAN .

ako magnet

Musí byť aj sranda. Dnes sa nemusím náhliť nemám doučovanie ani zajtra. Rysuje sa mi brigáda na leto online. Ešte si niečo hľadám. Aby človek mal čo robiť cez prázdniny. Aby som nečinne nesedela ako leňoch. Budem robiť online ankety platené . Voľakedy som to robila rada sa k tomu vrátim. Dám si žiadosť na tie predošlé. Pôjdem sa najesť mám od včera obed a pôjdem do obchodu. Idem si pustiť hudbu cez IPOD. Mám dva IPOD do pc a pod na prehratie hudby ale dá sa na to nahrávať hudba. Poobede sú Nákupné maniačky budem pozerať ale aj cvičiť chcem  Skúšam si pustiť CD cez pc nešiel mi prehrať uvidím. Bola na nákup taký bežný chcem zajtra vysmažiť syr k tomu zemiakové pyré a vegán TATARSKU OMACKU a asi v stredu urobím zapečenú brokolicu kúpila som na to MOZARELU vyskúšam tak.